Soetens Bouwbedrijf

Ambitieus dynamisch bouwbedrijf met oog voor detail.

Soetens Bouwbedrijf is een klein dynamisch bedrijf gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwingen en renovaties van klein tot groot. Met 20 jaar ervaring en 12,5 jaar als zelfstandig bedrijf zijn we gegroeid tot een betrouwbare partner. Onze ambitie: hoogwaardige kwaliteit leveren tegen een redelijke prijs. Wij doen dit met oog voor detail en flexibiliteit voor zowel de particuliere als ook de zakelijke markt. De kracht van ons bedrijf schuilt voor een belangrijk deel in de persoonlijke benadering, de goede service en de sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Soetens Bouwbedrijf heeft een hecht team met ervaren en aankomende vakmensen waar opleiding met het oog op de toekomst de volle aandacht krijgt. Wij zijn dan ook een erkend leerbedrijf om toekomstige vakmensen op te leiden. Wij staan samen met zorgvuldig gekozen onderaannemers en leveranciers garant voor een correcte afhandeling van de gemaakte planning en de gevraagde kwaliteitseis.

Bij Soetens bouwbedrijf is iedere nieuwbouw, verbouw of renovatieproject (groot of klein) in goede handen. Wij denken met u mee van start tot finish om u als klant tevreden te stellen.

Interesse in de diensten van Soetens Bouwbedrijf? Hebt u vragen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op en informeer naar de diverse mogelijkheden.

Met vriendelijke groeten

Harold Soetens

Advies nodig? Neem vandaag nog contact op en bel 06 - 543 356 94

Neem contact op!